Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Το ατύχημα στην άσφαλτο και η αντίδραση: «Έχασα την ψυχραιμία μου και την έβρισα»

Gossip-tv Team

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε τροχαίο ατύχημα και μας πληροφόρησε μέσα από μια σχετική της δημοσίευση στο Instagram, όπου εξηγούσε ακριβώς το περιστατικό, ενώ παράλληλα είπε ότι η ίδια βγήκε εκτός εαυτού. 

Πριν από λίγες ώρες, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να δείχνει φανερά εκνευρισμένη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε το περιστατικό που βίωσε, λέγοντας ότι μια γυναίκα την τράκαρε και δεν προθυμοποιήθηκε να της δώσει τα στοιχεία της, για να κάνουν μια φιλική δήλωση, ενώ αντίθετα εκείνη κλείστηκε στο αυτοκίνητό της και αρνήθηκε οποιαδήποτε κουβέντα.

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε στο σχετικό της βίντεο: "Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου."

Στη λεζάντα από την δημοσίευσή της έγρψε, φανερώς εκνευρισμένη: "Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί ; Να λέμε ειμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανεις και να συνεχίζουμε τη μέρα μας;

Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία ;κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου.θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η «κυρία» όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακωδη συμπεριφορά."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved