Showbiz

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κώστας Αποστολάκης: «Ήμουν και είμαι πολύ άρρωστος ψυχικά»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Αποστολάκης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά του Mega, «Άγιος Παΐσιος» και τον ρόλο του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε:«Είχα διαβάσει για τον Άγιο Παΐσιο πριν μου γίνει πρόταση για τη σειρά. Ήμουν εντυπωσιασμένος από αυτά που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος και κάποια από αυτά τα ακολουθώ στη ζωή μου. Η πρόταση για τη σειρά έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό. Όταν μου έγινε πρόταση να συμμετέχω στη σειρά, εγώ βρισκόμουν στο Άγιο Ορός. Η σειρά Άγιος Παΐσιος έγινε από αγάπη, σεβασμό και από χριστιανικό πνεύμα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά πιστεύουν στον Χριστό».

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Άγιο Όρος, λέγοντας: «Όταν πήγα στο Άγιο Ορός ήμουν άφραγκος, σκεφτόμουν πως θέλω να μου συμβεί κάτι κάλο στη δουλειά μου. Όλοι πηγαίνουν κοντά στον Χριστό όταν έχουν ανάγκη. H αλλαγή στην κοσμοθεωρία μου έγινε γιατί είχε κουραστεί η ψυχή μου και είπα πως αν υπάρχει Θεός ας έρθει. Δεν έχω πει σε κανέναν τι μου συνέβη άλλα ήταν μεταφυσικό, είδα όραμα. Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου με την στροφή μου στην ορθοδοξία. Ήταν πιο δύσκολη η ζωή μου πριν, που έπινα και ξενυχτούσα. Μέσα από τη νύχτα ήρθα εδώ τώρα, ήμουν και είμαι πολύ άρρωστος ψυχικά. Όλοι μας κοιτάμε πώς θα πλύνουμε το κορμί μας άλλα δε χαλάμε ούτε ένα λεπτό για την ψυχή μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved