Showbiz

Ο Αναδιώτης αποκάλυψε τον λόγο που μετακόμισε στο Αίγιο - «Σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις...»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στην εκπομπή, «Μαμα-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν μαζί με την σύζυγο του, Βασιλική να μετακομίσουν με τα παιδιά τους στο Αίγιο.

Ο ηθοποιός δήλωσε:«Τα παιδιά μας πάνε σχολείο στο Αίγιο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Είναι χαρούμενα εκεί πέρα και έτσι τουλάχιστον μας δείχνουν. Εγώ το σχολείο το τελείωσα στο Αίγιο, η γυναίκα μου για καλή μας τύχη μεγάλωσε και αυτή σε επαρχία οπότε ξέρουμε πως είναι η ζωή της επαρχίας. Σίγουρα, όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν δυσκολίες και περισσότερο στην Βασιλική γιατί δεν ήταν από το Αίγιο και δεν είχε φίλες εκεί. Τώρα , όμως, μετά από κάποια χρόνια αν της πεις να επιστρέψει, δεν το θέλει».

Και πρόσθεσε:«Σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις τις δυνατότητες που έχεις στην Αθήνα, αλλά δεν με ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη περίοδο τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένεια μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved