Showbiz

Παππά: «Μόλις ο Δημήτρης και η Άννα μου ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη, τους ρώτησα αν είναι σίγουροι»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την εγκυμοσύνη της  Άννα Μπεζάν, καθώς και για το πόση ευτυχία νιώθει που θα γίνει γιαγιά σε λίγους μήνες από τώρα.

Από την στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη, η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι συνεχώς δίπλα στον γιο της και την σύντροφό του, που περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Ελένη" και μίλησε για την στιγμή που ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Μπεζάν, της ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. Εκείνη τους ρώτησε για το αν είναι σίγουροι να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, λέγοντάς τους μάλιστα ότι θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξει σε οποιαδήποτε απόφασή τους.

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά: «Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και κακό να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Δεν είσαι μόνο μητέρα είσαι και φίλη. Ο γιος μου, μου έχει πει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα. Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου».

«Δε γίνομαι νωρίς γιαγιά. Μην ξεχνάς ότι εγώ στην ηλικία του Δημήτρη είχα 20 χρονών παιδί. Όταν μου το ανακοίνωσαν, τους ρώτησα αν είναι σίγουροι. Αφού το θέλησαν, με την ευλογία μου να είναι καλά. Προτιμώ το μωρό να με φωνάζει Χριστίνα, εξάλλου και ο Δημήτρης τη μαμά μου Λέτα τη φώναζε πάντα... Επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους κακούς γονείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved