Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμναστική στο νοσοκομείο και το μήνυμα ελπίδας: «Εχθές πήρα τα ωραιότερα νέα...»

Gossip-tv Team

Η Ρεγγίνα Μακέδου, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή και μάλιστα έχει νικήσει μια φορά την ασθένεια. 

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά στην υγεία της, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα πρέπει και πάλι να μπει στο νοσοκομείο.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, ήδη από το παρελθόν και μέσα από αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, έδωσε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας σχετικά με τα άτομα που νοσούν από την ασθένεια του καρκίνου. Η ίδια και ενώ έκανε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, μέχρι να καταφέρει να βγει νικήτρια, δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει, να χαμογελάει και να έχει μια απίστευτη ενέργεια και διάθεση για ζωή. Και τελικά, για εκείνη αυτό είναι και το σημαντικό.

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ ο καρκίνος της "χτύπησε και πάλι την πόρτα", η ίδια και πάλι αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα πράγματα, με όση περισσότερη αισιοδοξία είχε. Το πρωί της Τρίτης 12 Απριλίου, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου μας δείχνει τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει, για να μπορεί να είναι σε φόρμα και να καταφέρνει να νιώθει και πιο όμορφα.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας: "Χτες πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω Είμαι βαθιά συγκινημένη και σύντομα θα σας τα πω... Με τα νέα αυτά όμως έφτιαξε η ψυχολογία μου .πρέπει να ετοιμάσω το σώμα και το πνεύμα μου για αυτό που έρχεται δεν μπορώ να κάνω πολλά αφού η κόπωση είναι τεράστια όμως λίγες ασκήσεις καθιστή μπόρεσα και η διάθεση μου ανέβηκε αμέσως ❤️ Να θυμάστε ότι η σωματική άσκηση πάντα φτιάχνει τη διάθεση... Ψυχή και σώμα είναι ένα να σας προσέχετε ❤️ Γίνε δότης μυελού σήμερα !!!!!!!!!!!!!!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved