Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδρασή του μέσα από τη φυλακή όταν έμαθε για την αναστολή του πλειστηριασμού

Gossip-tv Team

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (27-04).

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο ηθοποιό ο οποίο κρατείται, έμαθε αυτήν την εξέλιξη και ένιωσε ανακούφιση.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο για την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ποιος τυφλός δε χαίρεται που βλέπει το φως του».

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή το πρωί της Τρίτης (26-04) πως κατέβαλε προσπάθειες ώστε να τεθεί σε αναστολή ο πλειστηριασμός και εν τέλει, το κατάφερε. «Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του. Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν το σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες… Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας… », είχε πει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved