Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα δημοσίευση με την μικρή Αριάνα στο καρότσι- Είναι μια κούκλα!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, οι οποίες, όσο μεγαλώνουν, γίνονται όλο και πιο όμορφες, με την χαρούμενη μανούλα να τις καμαρώνει συνεχώς. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την Αριάνα και την Φιλίππα να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους, με την γέννησή τους το περασμένο καλοκαίρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύει πολύ συχνά εικόνες και βίντεο από τις δίδυμες και τις καθημερινές τους δραστηριότητες, που φυσικά και τις κάνουν μαζί, μιας και η ίδια, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γέννησής τους, δεν τις αφήνει λεπτό. Μάλιστα ήδη από το Σάββατο 30 Απριλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης, σε δημοσίευση στο προφίλ του, μας έδειξε τις κόρες του και είδαμε το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει και είναι πραγματικά κούκλες.

Η Χριστίνα Μπόμπα, την Κυριακή 1 Μαΐου δημοσίευσε ένα νέο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να μας δείχνει την μικρή Αριάνα στο καρότσι, μιας και μαμά και κόρη αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους και να απολαύσουν την πανέμορφη ηλιόλουστη μέρα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βόλτας τους βρήκαν και μια χελώνα, με την μικρή Αριάνα να την κοιτά έκπληκτη!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved