Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Στο ατύχημα που είχα, είδα το τέλος μου»

Gossip-tv Team

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος ο οποίος ήταν απολαυστικότατος στη σειρά Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα ως Δήμαρχος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για όλα. 

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως δεν φοβάται τον θάνατο, τονίζοντας μάλιστα ότι δύο φορές παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Η μία ήταν στην εθνική όπου, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, τούμπαρε τρεις φορές το αμάξι και βγήκα χωρίς αμυχή και η άλλη ήταν σε περιοδεία με το Εθνικό Θέατρο, όπου ήμουν στο αυτοκίνητο με άλλους τρεις συναδέλφους και από θαύμα δεν πέσαμε σε γκρεμό...» δήλωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όταν είσαι μια χαρά και σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα τελειώνουν πόσο μικροί είμαστε και πόσο μάταια είναι όλα. Όταν μέσα σε δευτερόλεπτα βλέπεις το τέλος σου αλλάζεις κοσμοθεωρία. Στο ατύχημα που είχα είδα το τέλος μου. Το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά εγώ το πήρα χαλαρά».

Επειδή έχει τελειώσει την Ιερατική Σχολή στην Τήνο, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αλλάξει ζωή και να αφήσει την υποκριτική για να αφοσιωθεί στον Θεό, εκείνος είπε πως δεν αποκλείει το γεγονός στο μέλλον να γίνει παπάς.

«Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να γίνω παπάς τώρα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved