Showbiz

Αντωνά: Αποκάλυψε τι θα κάνουν με τον Άρη Σοϊλέδη αν κερδίσει το Survivor- Έτοιμη να γίνει μανούλα!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη ενώ παράλληλα αποκάλυψε το τι θα κάνουν το χρηματικό έπαθλο, αν ο σύντροφός της κερδίσει το φετινό Survivor. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και οι ετοιμασίες για τον γάμο τους είναι συνεχείς, μιας και η Μαρία Αντωνά θέλει να τα έχει όλα έτοιμα, μέχρι να γυρίσει ο αγαπημένος της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Happy Day" με την ίδια να βρίσκεται στη Μύκονο, όπου και έπαιξε μουσική στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Παππά, η οποία και έκλεισε τα 53 της χρόνια. Ο δημοσίογράφος ρώτησε την Μαρία το πως νιώθει που σιγά σιγά ο Άρης Σοϊλέδης επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο ενώ παράλληλα απάντησε το τι θα γίνει αν κερδίσει εκείνος το φετινό Survivor.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved