Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του My Style Rocks καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη φανερά ταραγμένη αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε:«Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρεις, όποιος τον δει να κάνει κάτι…. Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα.

Η εκπομπή, Super Κατερίνα σχολίασε το συγκλονιστικό αυτό θέμα και η Δημήτρης Αλεξάνδρου που διατηρεί φιλική σχέση μαζί της, αποκάλυψε πως η Ιωάννα Σιαμπάνη ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έπειτα ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved