Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Προετοιμάζεται για την βάπτιση των διδύμων- Η νέα της δημοσίευση στο Instagram!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και μετά τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την βάπτισή τους, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο στις αρχές του Σεπτέμβρη. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι δυο τους ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους με τις δίδυμες κόρες τους και δεν μπορούν στιγμή να φύγουν από το πλευρό τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται ήδη από την αρχή του καλοκαιριού στη Μύκονο, όπου και έχουν νοικιάσει ένα σπίτι με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα, με σκοπό να ετοιμάσουν από κοντά όλες τις λεπτομέρειες για την βάπτισή τους. Η όμορφη μανούλα ανυπομονεί για αυτό το γεγονός και ήδη, τις τελευταίες ημέρες εχει μπει στην διαδικασία να επιλέξει το outfit που θα φορέσει αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για την οικογένειά της.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια βρέθηκε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, και δοκίμασε μερικά φορέματα, τα οποία και δημοσίευσε σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ζητήσει και την γνώμη των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved