Showbiz

Τούνη: Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέφτη με φουσκωμένη κοιλίτσα στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της, μιας και βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πως και πως για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν γονεις σε λίγους μήνες από τώρα και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούν για αυτό το ευχαριστο γεγονός, μιας και το μωράκι τους θα τους κάνει να ερωτευτούν ακόμα περισσότερο.

Η μέλλουσα μανούλα πολύ συχνά δημοσιεύει το πόσο πολύ έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφού πολύ συχνά έχει ζαλάδες, πονοκεφάλους και ατονίες. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου η ίδια ανέβασε διάφορα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει λιγούρες, ενώ λίγο αργότερα μας έκανε την έκπληξη.

Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε στον ολόσωμο καθρέπτη του σπιτιού της με μαγιό και μας έδειξε το πως είναι το κορμί της στο τέταρτο πλέον μήνα της εγκυμοσύνης της. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ, μιας και μένει καλογυμνασμένη και σφιχτή, αλλά η κοιλίτσα της έχει αρχίσει σιγά σιγά να φαίνεται, με την ίδια να χαίρεται πάρα πολύ.

Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπετε εσείς το μαγιό κι εγώ βλέπω το σώμα μου που έχει αλλάξει πάρα πολύ, για αυτό που είχα συνηθίσει. Ok, πολύ περίεργο...Ξέρατε ότι πριν φουσκώσει καλά – καλή η κοιλίτσα, τα όργανα της γυναίκας πηγαίνουν προς το πλάι και πάνω και ανοίγουν τα κόκαλα για να δημιουργηθεί χώρος για το μωράκι;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved