Showbiz

Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση με την Τούνη μετά από τις διακοπές του στη Σαμοθράκη: «Με καταράστηκες...»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγο μόλις καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, που όπως μας πληροφόρησαν είναι αγοράκι. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και παρά τα όσα είχαν ακουστεί για φήμες χωρισμού, βλέπουμε πως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το ζευγάρι είναι στην καλύτερή του φάση.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφθηκε τη Σαμοθράκη μαζί με τους φίλους τους, αφήνοντας την Ιωάννα να τον περιμένει μέχρι να επιστρέψει μετά από λίγες ημέρες και πάλι κοντά της. Το διάσημο μοντέλο είχε στις διακοπές του έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του και χρειάστηκε να μεταφερθεί μέχρι και τοπικό κέντρο υγείας, με σκοπό να του παραχθούν οι πρώτρς βοήθειες, με τον ίδιο πλέον να είναι μια χαρά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Αυγούστου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μερικά stories με την αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη, η οποία και βρισκόταν στην αγκαλιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τελείωσε το free pass που είχα για δυο μέρες που με καταράστηκε και πέρασα τρομερά. Δεν έχει να λέει αυτό γιατί εκείνη φταίει γιατί δεν φταίει η Σαμοθράκη. Έκανα Αλεξανδρούπολη Κατερίνη δυο ώρες και 34 λεπτά!"

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved