Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν τα προβλήματα στη συγκατοίκησή τους

Gossip-tv Team

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη βρίσκεται αυτές τις μέρες  στην Αθήνα στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και έκανε μία αποκάλυψη για τη συγκατοίκησή τους! 

Η εγκυμονούσα δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της στην Αθήνα όπου μας έδειχνε τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζει στη συμβίωσή της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως θα δεις και εσύ στο παραπάνω βίντεο, η Ιωάννα Τούνη κρυώνει από το κλιματιστικό… ενώ ο Δημήτρης κάθεται γυμνός στο σαλόνι τους.

"Καμία επαφή εμείς οι δύο με την θερμοκρασία" σχολίασε η γνωστή influencer!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα οδικώς και σαν να μην έφτανε το πολύωρο ταξίδι, η Ιωάννα τόνισε ότι ο Δημήτρης μόλις έφτασαν στο σπίτι, την έβαλε να κάνει δουλειές και να καθαρίσει, με αποτέλεσμα εκείνη να κουραστεί.

Η ίδια ανέφερε χιουμοριστικά στο βίντεό της: «Ήρθαμε οδικώς με τον κύριο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και με το που σκάμε στο σπίτι μου λέει, “αγάπη, το σπίτι είναι μπ@@@@@λο. Και με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε, σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα…». Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακούγεται να φωνάζει: «Εγώ τα έκανα» με την Ιωάννα να απαντά, «Τι εσύ τα έκανες μωρέ; Γι’ αυτό με έφερε στην Αθήνα να μου το θυμηθείτε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved