Showbiz

Νομικού: Το υπέροχο βίντεο μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Πίσω στην τηλεοπτική μου οικογένεια»

Gossip-tv Team

Η  Δούκισσα Νομικού, όπως είχε ανακοινώσει άλλωστε και η ίδια πριν από λίγο καιρό, θα βρίσκεται με την έναρξη της νέας σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή "Το πρωινό".

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού, που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί πολύ ενεργά με την παρουσίαση και το μόντελινγκ, ενώ πλέον η ίδια δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Η πανέμοργη και άκρως λαμπερή Δούκισσα Νομικού, με την έναρξη της νέας σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή "Το Πρωινό". Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1: "Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1".

Η ίδια, όπως βλέπουμε και από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή της στο κανάλι και για αυτόν τον λόγο έκανε μάλιστα και μια σχετική δημοσίευση. Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο και να φωτογραφίζεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε: "Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια", ενώ δεν δίστασε να συμπληρώσει και με το hashtag #ImBack!

Δείτε παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved