Showbiz

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πανέμορφη νύφη ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της- Το τρυφερό φιλί!

Gossip-tv Team

Πριν από λίγη ώρα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατέφθασε στον Ιερό Ναό, όπου συνάντησε τον αγαπημένο της και λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί!

Την αθλήτρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Survivor και μάλιστα με την αγωνιστικότητά της κατάφερε να φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση και τον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι πριν από μερικούς μήνες.

Σήμερα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την πρώην παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιας και η ίδια παντρεύεται τον αγαπημένο της. Η Σταυρούλα είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, κάτι που είχε δηλώσει και μέσα στο παιχνίδι, ενώ κάτι τέτοιο δείχνει να επιβεβαιώνεται, μιας και τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους μας δείχνουν το πόσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι και μάλιστα δεν έλειψαν και τα τρυφερά φιλιά στο στόμα!

Ο Νικογιάννης, αγαπημένος φίλος της Σταυρούλας μέσα από το παιχνίδι, δημοσίευσε μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από την τελετή και τη στιγμή που η νύφη αγκαλιάζει τον γαμπρό κατά την άφιξή της στην εκκλησία. Το νυφικο της ήταν παραδοσιακό, παράλληλα σικάτο και υπέροχο, ενώ στα μαλλιά της είχε επιλέξει μερικούς κυματισμούς και το μακιγιάζ σε ήπιους γήινους τόνους!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved