Showbiz

Ειρήνη Παππά: Συντετριμμένος ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης στο ύστατο χαίρε: «Δεν έχει φύγει»

Gossip-tv Team

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στην κηδεία της Ειρήνης Παππά η οποία έφυγε την περασμένη Τετάρτη (14/9), στα 96 της χρόνια. 

Ανάμεσα στο πλήθος που βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Χιλιομόδι Κορίνθου όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία ήταν και ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης όπως και ο άλλος ανιψιός της, Αίας Μανθόπουλος.

«Την ευγνωμονούμε για το παράδειγμα και την έμπνευση που μας πρόσφερε. Θα ζει στη μνήμη μας ως η διεθνής πρωταγωνίστρια που έμεινε για πάντα και πάνω από όλα Ελληνίδα», είπε η Λίνα Μενδώνη στον επικήδειό της για τη σπουδαία ηθοποιό ενώ ο Μανούσος Μανουσάκης με δάκρυα στα μάτια είπε για εκείνη: «Δεν έχει φύγει η Ειρήνη στη ψυχή μας, στο νου μας, στο έργο που έχει αφήσει. Μου είναι δύσκολο να μιλάω στον παρατατικό».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθω στην κηδεία της θείας μου. Θεωρούσα ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι θνητοί, είχε κάτι το υπερφυσικό πάνω της», είπε από την πλευρά του ο Αίας Μανθόπουλος.

Πολλοί φυσικά ήταν και οι καλλιτέχνες που μπορεί να μην είχαν συγγένεια μαζί της, όμως την αγάπησαν μέσα από τους σπουδαίους ρόλους της και την τεράστια καριέρα που διέγραψε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν:

Διαβάστε επίσης:

Το σπαρακτικό γράμμα του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παππά – «Αντίο βασίλισσά μου»

Ειρήνη Παππά: Flashback μέσα από σπάνιες φωτογραφίες: Οι δημόσιες εμφανίσεις, οι σπουδαίοι φίλοι

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία Ειρήνη Παππά: «Καλό ταξίδι, πανέμορφη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved