Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η ανάρτησή της μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη: «Μια βαθιά, ταπεινή υπόκλιση»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κορινθίου είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στην Μάρθα Καραγιάννη και μόλις πληροφορήθηκε την είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού, δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τη θλίψη της. 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τη θλίψη του για αυτό το γεγονός.

Η Μαρία Κορινθίου είχε μεγάλη εκτίμηση στην Μάρθα Καραγιάννη και την θαύμαζε πολύ όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα που είχε σαν άνθρωπος, μιας και οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ένα άτομο με ζωντάνια, ανιδιοτέλεια και αυθεντικότητα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από πέντε χρόνια, το 2017, στην πιστή θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες», η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε να ενσαρκώσει τον αντίστοιχο ρόλο που είχε υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη.

Η αείμνηστη ηθοποιός είχε παρευρεθεί στην παράσταση και είχε συγχαρεί την Μαρία Κορινθίου για τον τρόπο που ενσάρκωσε τον ρόλο και είχε δηλώσει δημόσια πώς η μεταφορά στο θέατρο ήταν καταπληκτική. Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η Μαρία Κορινθίου με σχετική της ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε την αγαπημένη της "σταρ" με τον δικό της τρόπο: "Μόλις πληροφορήθηκα ότι η αδυναμία μου, η σπουδαία Μάρθα Καράγιαννη μας άφησε…..
Κυρία Μάρθα ……………βαθιά βαθιά και ανυπέρβλητη ταπεινή υπόκλιση"

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved