Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και το αφιέρωσε στις κόρες του (video)

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς και φάνηκε και στην βάπτιση των διδύμων. Ο παρουσιαστής ήταν τόσο χαρούμενος που έριξε κι έναν... χορό για χάρη της Φιλίππας και της Αριάνας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, τις δίδυμες κορούλες τους, στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στη Μύκονο.

Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει από νωρίς στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου το ζεύγος Τανιμανίδη είχε επιλέξει έναν υπέροχο στολισμό, που το πρωταγωνιστικό του χρώμα ήταν το ροζ, μιας και είναι το αγαπημένο χρώμα από τα μωράκια τους.

Οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, ήταν κουκλίτσες τόσο με τα ροζ φορεματάκια τους, όσο και ύστερα από το μυστήριο με τα βαφτιστικά τους ρουχαλάκια, με όλους τους καλεσμένους να καταχειροκροτούν την οικογένεια και να δίνουν τις δικές τους ευχές για το καλύτερο των μικρών νεοφώτιστων κοριτσιών.

Μετά το μυστήριο της βάφτισης ακολούθησε πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα του νησιού. Η βραδιά περιελάμβανε πολύ χορό, τραγούδι, γέλια και πολλά χαμόγελα. Το κέφι είχε ανέβει στα ύψη, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ρίχνει και ένα… ζεϊμπέκικο για τις κόρες τους.

Όπως ήταν φυσικό όσοι βρέθηκαν εκεί απαθανάτισαν την στιγμή, θέλοντας να δείξουν το πόσο ευτυχισμένος μπαμπάς είναι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved