Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή - «Αυτό με ξεπερνάει»

Gossip-tv Team

H Kατερίνα Παναγοπούλου έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή.

H Kατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως αντιμετωπίζει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega που πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που είχαν κυκλοφορήσει και την ήθελαν σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη δήλωσε:«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική. Δε μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια».

Και πρόσθεσε:«Καταλαβαίνω και τη δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό που με έχει προβληματίσει και δεν καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και οκ να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό με ξεπερνάει.

Θα προσέξω το που θα πάω και πως θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι με πειράζει εντάξει, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Θα προσέξω και το πως θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δε το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι αλλά θα αυτοπεριοριστώ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved