Showbiz

Καταπέλτης ο Βισκαδουράκης για την υπόθεση της 12χρονης: «Δεν θα μου γλίτωνες και ας πήγαινα φυλακή»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως πατέρας ενός παιδιού δεν θα μπορούσε να μην έχει και εκείνος έντονο το αίσθημα της αγανάκτησης και του θυμού μετά τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό!

«Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, το έλεγα και στην Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, με έχει γονατίσει. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα… Βασικά, επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, πολύ βίαια…

Δηλαδή θα πήδαγα από το μπαλκόνι, θα σε έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνες. Κι ας πήγαινα φυλακή, κι ας πήγαινα στο χώμα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα» είπε θυμωμένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συνέχισε με το ίδιο έντονο ύφος και αγανάκτηση:

«Δεν ακουμπάς παιδιά, δεν ακουμπάς γυναίκα και δεν ακουμπάς μεγάλους ανθρώπους. Αυτά τα 213 ονόματα θα ήθελα η τηλεόραση να τα βγάλει, όχι να πηγαίνουν στο σπίτι του κοριτσιού. Ποιοι είναι αυτοί; Πώς πας;

Φαντάζομαι ότι το κορίτσι θα ήταν 11 χρονών. Εκεί στην περιοχή όλοι οι τύποι που ξέρουν ο καθένας με ποιον πάει, ποιος κοιμάται τα βράδια, δεν ήξεραν ότι ένα κοριτσάκι πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής; Δεν το είδε κανένας; Μα κανένας; Φταίει η κοινωνία, φταίει και η τηλεόραση και ο χώρος μας» κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved