Showbiz

Ελένη Κοκκίδου: Καθηλώνει η αποκάλυψη της: «Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε η οπτική μου για τη ζωή»

Gossip-tv Team

Συγκλονιστική η συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στην εκπομπή Τετ-α-Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος.

Η αγαπημένη Βουλίτσα που χρόνια τώρα το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μιλά στον δημοσιογράφο και καθηλώνει με την αποκάλυψη της όταν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ της εκπομπής η Ελένη Κοκκίδου μιλά για εκείνη την περίοδο της ζωή της ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έγινε μανούλα.

«Όταν ξύπνησα στην εντατική και κατάλαβα τι έχει συμβεί είπα θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια για να ζήσεις. Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι η οπτική μου για τη ζωή και γέμισα χαρά», λέει και συνεχίζει:

«Αυτό που ήταν το τρομακτικό για μένα ήταν το ότι έβαλα τους γονείς μου σε αυτή την περιπέτεια. Γιατί ήμουν αποκλειστικά υπεύθυνη. Δεν κοιμόμουν για χρόνια και το ανοσοποιητικό μου σύστημα έφτασε στο μηδέν», λέει η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον λόγο που δεν κατάφερε να γίνει μανούλα, η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει πως: «Προσπαθούσαμε να πιάσουμε παιδί, είχα θέματα γυναικολογικά και έτσι δεν μπόρεσα να κάνω παιδί» θα την ακούσουμε να λέει.

Διαβάστε επίσης

«Χείμαρρος» η Ελένη Κοκκίδου: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά»

Η αποκάλυψη της Κοκκίδου για τη νεανική της ηλικία: «Ήμουν παιδί των λουλουδιών»

Κοκκίδου: «Δεν υπάρχουν πια αυτές οι προσωπικότητες που είναι τόσο μακριά από τον αμέσως επόμενο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved