Showbiz

Μάρω Κοντού: «Όταν γνώρισα τον άνδρα μου ήμουν αρραβωνιασμένη. Πέταξα τη βέρα μου αμέσως»

Gossip-tv Team

Η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της υπήρξε  άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το παρελθόν της, αλλά και την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι όταν γνώρισε τον σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς, ήταν ήδη αρραβωνιασμένη.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους θρυλικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Μάρω Κοντού παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το παρελθόν της, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια τόνισε ότι σε ηλικία 22 ετών η μητέρα της την είχε αρραβωνιάσει με έναν εφοπλιστή, τον οποίο θα είχε παντρευτεί αν δεν είχε γνωρίσει και ερωτευτεί τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς.

Η Μάρω Κοντού είπε χαρακτηριστικά: "Είχαμε πρώτα χαθεί μεταξύ μας και μετα είχε για λίγο καιρό ερωτική σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έμεις είχαμε πει ότι χωρίζουμε και λίγο μετά που χώρισαν με την Αλίκη, μάλλον ήθελε επανασύνδεση και δεν το δέχτηκα. Έκανε μια ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να με παντρευτεί, μου είχε στείλει ένα γράμμα και εγώ το έφαγα το παραμύθι.

Η μαμά μου με είχε τακτοποιήσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και εγώ τότε δεν ήξερα τι θα πει έρωτας και όλο αυτό το συναίσθημα γιατί στην ουσία δεν μου είχε συμβεί και ποτέ. Οπότε είπα εντάξει. Είπα το ναι. Μια μέρα στην τελευταία μέρα κάποιων γυρισμάτων υπήρξε ένα έντονο φλερτ με τον Καρύδη και ερωτεύτηκα. Είχα λατρέψει το χιούμορ του και την συμπεριφορά του. Ο γάμος εκείνος έγινε με πολύ πάθος και πολυ ηλεκτρισμό.

Πέταξα τη βέρα μου και χάλασα τον αρραβώνα, η μαμά μου νευρίασε και έφαγα ξύλο όταν της είπα ότι είμαι ερωτευμένη με κάποιον άλλον και ότι δεν θα γίνει ο γάμος με τον εφοπλιστή".

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved