Showbiz

Αποκαλυπτική η Κουρούπη: Η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της και η σχέση με τον 18χρονο γιο της!

Gossip-tv Team

Η Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τον 18χρονο γιο της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βαλέρια Κουρουπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωινό μας" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το γιο της, αλλά και για την συγκατοίκηση που πραγματοποίησε με τον πρώην σύζυγό της, την περίοδο της καραντίνας. Για τον 18χρονο γιο της, η ηθοποιός καμαρώνει και χαίρεται που δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά ούτε και με τη μουσική, παρά το γεγονός ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο.

Η Βαλέρια Κουλούρη είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε περίοδος που συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθε ο covid και εμείς οι καλλιτέχνες εκείνο το 8μηνο ήμασταν χωρίς εισόδημα. Δεν παίρναμε ούτε το επίδομα. Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δυο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και αγαπιέστε και δεν έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλο.

Όταν χωρίζεις θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα. Ήμασταν μαζί, είχαμε χωρίσει, έψαχνε ο Νίκος σπίτι και εκείνη την περίοδο ήρθε ο covid. Το σπίτι επειδή έχει έναν χώρο να χωριστούμε, έμενε πάνω αλλά είχαμε κοινές κουζίνες κτλ. Δεν ήταν άσχημα. Εμένα μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι να πετάμε τον άλλο στον δρόμο»

«Έχω ακούσει πολλές φορές ότι πρέπει να πάρουν κάποιον σε δουλειά γιατί έχει πολλούς followers αλλά δε νομίζω ότι έχει φέρει ποτέ νούμερα ή έχει κόψει εισιτήρια άνθρωπος απλώς επειδή έχει followers… H εμπειρία μου, μού δείχνει ότι άνθρωποι με πολλούς followers δεν φέρνουν νούμερα ούτε κόβουν εισιτήρια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved