Showbiz

Παυλίδου – Παπαγιάννης: Ξεκινά η δίκη για τον ξυλοδαρμό – Μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση

Gossip-tv Team

Σοφία ΠαυλίδουΜάνος Παπαγιάννης: Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση ξυλοδαρμού μετά την πρώτη αναβολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα παρά τη γενική απεργία, η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά με τους δυο ηθοποιούς να είναι παρόντες.

Ο Μάνος Παπαγιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη ενώ η Σοφία Παυλίδου έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τη Ρέα Τουτουνζή και την Κόνι Μεταξά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Παπαγιάννης φέρνει μαζί του έναν μάρτυρα «κλειδί», τον παραγωγό της παράστασης, Βασίλη Γκουρούση.

Να σας θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 γίνει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς, στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο που τότε ανέβαινε η παράσταση «Πετάει, πετάει» και τότε η ηθοποιός του έκανε μήνυση για βιαοπραγία.

«Δε ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν», είχε πει πρόσφατα ο Χρήστος Φερεντίνος για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Φερεντίνος: «Τη Σοφία Παυλίδου δεν τη στήριξε κανείς στην υπόθεση του Παπαγιάννη»

Σοφία Παυλίδου: «Πήγα στη δικαιοσύνη γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στις εκπομπές…»

Σοφία Παυλίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση στο ξεκίνημα της και η δίκη με τον Παπαγιάννη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved