Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Έχει θρομβοφιλία- Το βίντεο από την στιγμή που κάνει την ένεση στην κοιλίτσα της!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες μια νέα αγωγή με κάποιες ενέσεις, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της, που έχει να κάνει με την πήξη του αίματος. 

Η νεαρή influencer μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, που θα είναι αγοράκι.

Η Ιωάννα Τούνη οδεύει προς τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εδώ και λίγες ημέρες κάνει μια νέα αγωγή, μιας και έχει θρομβοφιλία και πρέπει να κάνει κάποιες μικρές ενέσεις στην κοιλίτσα της.

H ίδια είχε πει χαρακτηριστικά σε προηγούμενη ανάρτησή της: "Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία,

ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι"

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να κάνει την ένεση στην κοιλιά της, έχοντας ως παρέα της τους διαδικτυακούς της φίλους και λέγοντας ότι έχει αντέξει και πολύ χειρότερα και εφόσον το μωράκι της θα είναι καλά, τα υπομένει όλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved