Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Συνεχίζει να έχει δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της - «Ξύπνησα χάλια, το στομάχι μου»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να αντιμετωπίζει μερικές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να της στερήσει την ευτυχία που βιώνει.

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, που θα είναι αγοράκι.

Η Ιωάννα Τούνη οδεύει προς τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εδώ και λίγες ημέρες κάνει μια νέα αγωγή, μιας και έχει θρομβοφιλία και πρέπει να κάνει κάποιες μικρές ενέσεις στην κοιλίτσα της.

Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους απείχε για αρκετές ώρες από τα social media, μιας και από το πρωί η μέρα της ξεκίνησε με έντονη αδιαθεσία.

«Ξέρετε ότι είναι πάνω από 15-16 ώρες χωρίς κανένα story. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου ξεκάθαρα. Ξύπνησα πολύ χάλια, το στομάχι μου πολύ χάλια. Να ξερνοβολάω, μετά να έχω πολλά νεύρα. Κάτι πολύ λάθος πήγαινε. Τέλος πάντων παιδιά, συνήλθα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved