Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η τραγουδίστρια- Το βίντεο και τα στενά outfits!

Gossip-tv Team

H Eλένη Φουρέιρα διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της στο πρώτο της παιδάκι. 

Με τον Αλμπέρτο Μποτία είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια με το παιδάκι τους να είναι προ των πυλών, μιας και λίγος καιρός έμεινε μέχρι και τον τοκετό.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και αυτό φαίνεται σε κάθε νέα φωτογραφία και στιγμιότυπο που ανεβάζει στα προσωπικά της προφίλ στα social media. Μάλιστα, τις τελευταίες φορές έχει ποστάρει διάφορα στιγμιότυπα με φουσκωμένη της κοιλίτσα, δείχνοντάς μας την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν από περίπου ένα μήνα, με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της, ενώ από το πλάι φαινόταν η κοιλίτσα της. Ο Αλμπέρτο Μποτία, που θα γίνει μπαμπάς σε λίγο καιρό, τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα κάτι που φαίνεται από το χαμόγελό του!

Σήμερα, (6-12) η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tik και χόρευε ένα από τα τραγούδια της, αλλάζοντας συνεχώς outfits, τα οποία ήταν στενά και τόνιζαν την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση και συνάμα πολύ ευτυχισμένη, αφού αδιαμφισβήτητα είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved