Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης για Εβελίνα Παπούλια: Το σχόλιο που έκανε για την κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη

Gossip-tv Team

O Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για την καταγγελία της Εβελίνας Παπούλια κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας πώς δεν ήξερε τίποτα σχετικά με το συμβάν.

Η δίκη για τις υποθέσεις που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται, με καταθέσεις μαρτύρων και άτομα που τον έχουν κατηγορήσει ότι ενέργησε ανήθικα εναντίον τους.

Η Εβελίνα Παπούλια, πριν από μερικές ημέρες, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, μιας και ήταν μια από τις γυναίκες που ανοιχτά κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον τους. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, λέγοντας πώς δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση της Εβελίνας Παπούλια και γνωρίζει προσωπικά το πόσο πολύ αξιοπρεπής είναι η συγκεκριμένη ηθοποιός.

«Δεν γνώριζα για την Εβελίνα. Αυτό που είναι τελείως κατάπτυστο και δεν μπορώ να εκφράσω πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να συμπεριφερθεί έτσι. Το ότι συνεργάστηκε ξανά μαζί του δεν το γνώριζα. Υπάρχει πρόβλημα, δεν ξέρω τι να πω», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και συνέχισε: «Η Εβελίνα είναι φίλη μου, έχουμε συνεργαστεί, ξέρω ότι έχει μια αφοπλιστική αξιοπρέπεια, ενδεχομένως να έχει ένα συμβόλαιο, ενδεχομένως να τον συγχώρεσε. Είναι χίλια πράγματα. Δεν μπορώ να τα βάλω με αυτόν που έχει υποστεί συνέπειες ενός άλλου ο οποίος δεν συμπεριφέρεται ανθρώπινα. Αυτά τα κάνουν κάποιοι εν κρυπτώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved