Showbiz

Το gossip-tv στα γυρίσματα του νέου video clip του Χρήστου Μενιδιάτη

«Δυνατά μαζί» μας είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης με το πιο ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης «ντύνει» με την ξεχωριστή φωνή του ένα λαϊκό δυναμικό κομμάτι, με την μουσική του Γιάννη Φρασέρη και τους στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μας θυμίζουν πως ο έρωτας δεν έχει μονάδα μέτρησης και όρια.

Ο τραγουδιστής μας προτρέπει να ερωτευόμαστε άφοβα και έντονα, καθώς όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, ζωή χωρίς έρωτα δεν υπάρχει.

Μετά την επιτυχία του «Ερωτευμένος μαζί σου», ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει το «Δυνατά μαζί» και μας εξιστορεί την αγάπη του που τον φτάνει στα άκρα και την γιορτάζει κάθε στιγμή.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με το λαμπερό του χαμόγελο, μας προσκάλεσε να ζήσουμε μαζί του την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος του νέου του video clip για το τραγούδι του και εμείς σας το παρουσιάζουμε.

Όπως θα δείτε, θαυμαστές του Χρήστου Μενιδιάτη πήραν μέρος στα γυρίσματα και γεμάτοι ενέργεια χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί του.

«Δεν υπάρχει σαν εσένα
Πουθενά μες τον κόσμο
Να το ξέρεις είμαστε ένα
Δυο κορμιά σε ένα δρόμο

Δυνατά και μαζί
Δυνατά και όπου βγει
Πού θα πάει μην ρωτάς
Μην φοβάσαι»,
είναι μερικούς από τους στίχους που σίγουρα θα μας κάνουν να ερωτευτούμε παράφορα και φυσικά να τους αφιερώσουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο και πάρτε μια γεύση από το τι έγινε στα backstage.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved