Showbiz

Τούνη: Μετρά ώρες για τον τοκετό- Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για το τελευταίο υπερηχογράφημα!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγες μέρες πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, μιας και η Ιωάννα διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. 

Οι δυο τους περνούν τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους, μιας και πλέον μετρούν ώρες για την γέννηση του μπέμπη τους, που ήδη τους έχει κλέψει την καρδιά!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και μάλιστα πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα ετοίμασε την βαλίτσα για το μαιευτήριο, με πράγματα που θέλει να πάρει μαζί της για τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο. Η μέλλουσα μανούλα εκανε επίσης και το τελευταίο της υπερηχογράφημα σε 3D και μας έδειξε το προσωπάκι του μωρού της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που του τηλεφώνησε με βίντεο κλήση, συγκινήθηκε πολύ και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Το πρωί του Σαββάτου (7-1) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε με τους συναδέλφους του στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" τα συναισθήματά του, ενώ τόνισε πώς νιώθει πολύ συγκινημένος, μιας και κατάφερε να δει επιτέλους το προσωπάκι του μωρού του. Εκείνη την στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την δική της εμπειρία, όταν ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο της, Μιχαήλ, λέγοντας πώς ότι έδειξε το υπερηχογράφημα, ήταν ακριβώς έτσι!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved