Showbiz

Άννα Μπεζάν: Η πρώτη συνέντευξη ως μητέρα- Η κατάθλιψη και τα αρνητικά σχόλια που την στενοχώρησαν!

Gossip-tv Team

H Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία της ως νέα μητέρα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για την επιλόχειο κιατάθλιψη που πέρασε λίγο μετά αφόρου γέννηθηκε η κόρη της, η μικρή Χριστίνα. 

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς πριν από περίπου τέσσερις μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την νεογέννητη κορούλα τους, που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η Άννα Μπεζάν βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023 στην εκπομπή "Γεια σου" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη λίγο μετά τον τοκετό, μιας και είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά και επίσης αντειμετώπισε προβλήματα με τον θηλασμό, μέχρι και που σταμάτησε και μπόρεσε να συνέλθει κάπως. Η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε επίσης και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της, λίγο μετά τον τοκετό και μάλιστα ήταν ένας από τους λόγους που είχε πικραθεί πολύ...

Η Άννα Μπεζάν είπε χαρακτηριστικά: «Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα»

«Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved