Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Το βίντεο με τα παθιασμένα τους φιλιά σε βραδινή τους έξοδο!

Gossip-tv Team

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και σε λίγο καιρό θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου και η αλήθεια είναι πώς δεν μπορούν με τίποτα να περιμένουν. 

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και η αλήθεια είναι πώς αυτό φαίνεται μέσα από κάθε κοινό τους ποστ, που κάνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

H Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους και προετοιμάζουν το γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Οι δυο τους πολύ συχνά ανεβάζουν περιεχόμενο στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς μέσα από τις εικόνες τους, δείχνουν το πόσο πολύ χαρούμενοι είναι.

Εν όψει των γιορτών, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μια έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς και τράβηξαν ένα βίντεο που τραγουδούν ο ένας στον άλλον το τραγούδι "Τελικά σε θέλω" του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τους βλέπουμε να ανταλάσσουν και πολύ τρυφερά φιλιά στο στόμα. Το ζευγάρι είναι αχώριστο, συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια και πλέον τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει την ευτυχία τους.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε, η Άννα Πρέλεβιτς έγραψε: "Ανυπομονώ να γίνω γυναίκα σου..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved