Showbiz

Μαρία Σολωμού: Η αιχμηρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Βαριέμαι»

Gossip-tv Team

H Μαρία Σολωμού παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε σχετικά με όλα όσα ακούστηκαν για τις δηλώσεις της από τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς να θέλει να απαντήσει λεπτομερώς.

Η ηθοποιός είχε κάνει ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την απιστία πριν από κάποιο διάστημα και ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει τα όσα είχε πει στην εκπομπή του, "Το Πρωινό".

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πριν από λίγες μέρες, για όσα είχε αναφέρει η Μαρία Σολωμού στο podcast της: «Θεά, ωραία! Να τη φέρετε καλεσμένη τη Μαρία. Εγώ συμφωνώ στο 99% όσων είπε, ωστόσο διαφωνώ μόνο σε ένα. Αν είναι να το φας το κέρατο, τι σημασία έχει να το φας από κατώτερο ή από ανώτερο».

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Μαρία Σολωμού, η οποία και ρωτήθηκε για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη, αλλά και του Δημήτρη Παπανώτα. Η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, λέγοντας ότι βαριέται πάρα πολύ να ασχολείται συνεχώς με όλα αυτα που ακούγονται.

«Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Βαριέμαι να λέω κάτι, να απαντάει κάποιος άλλος, να με ξαναρωτάνε να απαντήσω και να γίνεται αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Καλή καρδιά, όλα καλά, αλήθεια» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν θα απαντήσω σε καμία περίπτωση με αυτόν τον τρόπο για το οτιδήποτε. Εκτός απ’ το ότι δεν μου αρέσει αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, αλήθεια δεν έχω να πω και τίποτα. Απ’ τις λίγες φορές που δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι καλυμμένη γενικώς», ανέφερε η Μαρία Σολωμού στο Open Weekend.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved