Showbiz

Γιωρίκας Πiλίδης: Ξεκαθάρισε για πρώτη φορά αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star!

Gossip-tv Team

O Γιωρίκας Πιλίδης, ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στο περσινό Survivor, παραχώρησε δηλώσεις και έκανε λόγο για το αν θα ξαναπήγαινε ο ίδιος, ενώ σχολίασε και όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους παίκτες που μας είχαν εντυπωσιάσει μοναδικά με τις επιδόσεις τους στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε σχετικά με το Survivor All Star, αλλά και το ποιούς θα ήθελε να δει στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι του είχε γίνει σχετική πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι, με τον ίδιο να αρνείται...

Ο Γιώρίκας Πιλίδης είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συζητήσει για το Survivor All Star, απλά δεν έχω χρόνο να πάω, ξεκάθαρα. Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, ναι, θα πήγαινα. Θα πήγαινα όχι επειδή ήθελα. Θα πήγαινα για ό,τι μπαίνουν όλοι, για τα χρήματα. Κανένας δε θέλει να μπει, πιστέψτε με. Το ποσό ήταν 5.000 αλλά και πάλι θεωρώ πως κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα.

Ο Τριαντάφυλλος θεωρώ πως θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα χρήματα. Η παραγωγή δεν κυνηγάει καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθεί περισσότερο το ριάλιτι. Σίγουρα λείπει ο Τριαντάφυλλος, ο Ντάνος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς.

Η Βρισηίδα ξέρω ότι είχε κάτι αρρυθμίες στην καρδιά, οπότε καλά έκανε και έφυγε. Δε θεωρώ πολύ σωστό να υπάρχουν ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι. Γιατί είναι αυτόματα πολύ πιο εύκολο να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι όταν έχεις δίπλα σου τον πιο κοντινό άνθρωπο σου. Θα ήθελα νικητή τον Σάκη Κατσούλη ή τη Δαλάκα»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved