Showbiz

Survivor All Star: Η αντίδραση του Bo μετά από την συνέντευξη της Καρολίνας: «Ας λέει ό,τι θέλει»

Gossip-tv Team

Γειά σου: Στον αέρα της σημερινής εκπομπής (28-1) ο Bo έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα όσα δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor All Star, παραδεχόμενη το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Η τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έκρυβε πολλές εξελίξεις για ένα νέο ειδύλλιο, όπως παρακολουθήσαμε, ενώ στο τελευταίο συμβούλιο, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε με δάκρυα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, ανάφερόμενη στα συναισθήματά της για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον οποίο και δεν γνώριζε εκτός του ριάλιτι και η πρώτη τους επαφή ήταν στα γραφεία της παραγωγής για το ριάλιτι. Η ίδια έκανε λόγο και για τον Bo, που ήταν η σχέση που άφησε εκτός παιχνιδιού, ενώ τόνισε πώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι, μιας και όλο αυτό με τον Μάριο Πρίαμο ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δεν μπορούσαν να μην το ζήσουν οι δυο τους.

Ο Bo, μετά από την συγκεκριμένη συνέντευξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στην εκπομπή "Πρωινό μας" έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια σου", λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη συνέντευξη, μόνο κάποια αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουν τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει ότι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί... Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι θα στεναχωρηθώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved