Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο βίντεο και ο ανέμελος χορός της στον εξοχικό της στον Θεολόγο!

Gossip-tv Team

Όσα χρόνια και να περάσουν, το λαμπερό πρόσωπο και το αληθινό χαμόγελο της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από τη μνήμη μας, μιας και υπήρξε μια γυναίκα σύμβολο για τον πολιτισμό της Ελλάδας. 

Η ίδια υπήρξε μια από τις πιο σπυδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς, που μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να χαράξει την δική της ιστορία στον χώρο του Πολιτισμού ενώ υπήρξε τρανό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ηθοποιών.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά όλοι μας νιώθουμε ότι την έχουμε κοντά μας μέσα από τις ταινίες της, που εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχουν σταματήσει να προβάλλονται. Η ηθοποιός είχε καταφέρει μέσα από την καριέρα της αλλά και την στάση της απέναντι στο κοινό να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη και μαγική σχέση με τον κόσμο και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι περισσότεροι την φώναζαν με το μικρό της όνομα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2822023-24157-mm.bmp.jpg

Με μια ματιά στο newsfeed του Instagram, ανακαλύψαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, με την ηθοποιό να χορεύει ανέμελη στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο, όπου μέσα εκεί έζησε μερικές υπέροχες στιγμές της. Εκεί ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε όμορφες στιγμές της με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Χρήστου Κωνσταντίνου στο Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved