Showbiz

Η Ζήνα Κουτσελίνη για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής της: «Θα το κουβαλάω μέχρι να κλείσω τα μάτια»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής της.

Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε ακόμη στα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα προγράμματα.

«Ήταν μια χρονιά με έντονη επικαιρότητα με αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα Τέμπη ήταν το γεγονός που δεν θύμιζε απλώς αρχαία τραγωδία, ήταν όλες οι τραγωδίες μαζί. Αυτό θα το κουβαλάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Εκείνη η μέρα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο μεγάλος νικητής της σεζόν:
«Ο μεγάλος νικητής έχει ονοματεπώνυμο: Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το βραδινό αυτό που παρουσιάζει είναι απέναντι σε μεγαθήρια και έχει ένα ικανοποιητικό ποσοστό τηλεθέασης. Το δέκα το βάζω στον Γρηγόρη γιατί τα χρήματα που παίρνει τα αξίζει».

Stigmiotypo-o8onhs-2023-03-25-11.00.19-mm.png

Η ίδια ανέφερε πως η εκπομπή που παρουσιάζει την έκανε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

«Η Zήνα αποφάσισε αυτή τη χρονιά να μη τη στενοχωρεί τίποτα. Η αγκαλιά του παιδιού της είναι βάλσαμο. Αυτή την αλλαγή την οφείλω στην εκπομπή που παρουσιάζω. Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι. Αν με πληγώσεις, θα σε αφήσω να με πληγώσεις και ξέρεις γιατί; Γιατί πιστεύω στη συγχώρεση και στο αύριο που εσύ θα έρθεις και θα μου πεις συγγνώμη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved