Showbiz

Νέες περιπέτειες για Τούνη-Αλεξάνδρου! Μετακομίζουν σε νέο σπίτι και γίνεται... χαμός από κούτες!

Gossip-tv Team

Χωρίς να αποκαλύψουν τον λόγο που αποφάσισαν να μετακομίσουν μέσα σε λίγο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκαν σε μία αρκετά κουραστική διαδικασία! 

H... περιπέτεια του ζευγαριού και φυσικά του μόλις λίγων μηνών μωρού τους ξεκίνησε από χθες όταν βρέθηκε στο σπίτι τους μεταφορική προκειμένου να πακετάρει τα πράγματα ώστε να είναι έτοιμα για να μεταφερθούν στο νέο σπίτι.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», ανακοίνωσε με βίντεό της η Ιωάννα Τούνη η οποία έδειξε όλους τους χώρους του παλιού σπιτιού σε μία... χαώδη κατάσταση καθώς παντού υπήρχαν κούτες.

touni-(4).jpg

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε βίντεο που ανέβασε, ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, αφήνοντας να εννοηθεί πως για κάποιο σοβαρό λόγο έπρεπε να φύγουν από το σπίτι όπου ζούσαν μέχρι τώρα με την Ιωάννα Τούνη στην Αθήνα

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος εξεπλάγην όταν μετά από τρεις ώρες απουσίας από το σπίτι, είδε ότι όλα τα αντικείμενα και τα έπιπλα του σπιτιού είχαν πακεταριστεί και ήταν όλα έτοιμα για να πάνε στο νέο σπίτι.

Η μετακόμιση γίνεται σήμερα και φυσικά η όλη διαδικασία έχει φέρει μία μικρή αναστάτωση στην καθημερινότητα του ζευγαριού.

Δείτε παραπάνω τα βίντεο που ανέβασαν οι δύο ερωτευμένοι εν μέσω μετακόμισης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved