Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εμπειρία κακοποίησης που βίωσε και η φρίκη στο κρατητήριο

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή που θέλησε να κάνει στη ζωή της, τα προβλήματα της κοινωνίας καθώς και την εμπειρία κακοποίησης που βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσα είπε:

«Έκανα όλες αυτές τις φωτογραφίσεις σε κάποια ακριβά ξενοδοχεία με κάποιες ακριβές τουαλέτες αλλά σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να πάει και κάπου αλλού γιατί δεν με κάλυπτε πια. Δηλαδή θυμάμαι και τις πολύ πρώτες μου φωτογραφίσεις, όταν έπρεπε να φωτογραφηθώ, μου έλεγαν να γελάω και αναρωτιόμουν γιατί πρέπει να γελάμε όλοι τόσο πολύ σε όλες τις φωτογραφίσεις. Περνώντας τα χρόνια αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτή την όποια δημοσιότητα, καλώς ή κακώς, έχω και να μιλήσω για θέματα που αρχικά προβληματίζουν εμένα και κατά δεύτερον θεωρώ ότι θα έπρεπε να προβληματίζουν και τους υπόλοιπους.

Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι είναι φοβερά σεξιστική η κοινωνία μας και κάποιες πολύ αθώες εκφράσεις, που μπορεί να χρησιμοποιούμε, διαιωνίζουν στερεότυπα τα οποία μειώνουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Είτε τις γυναίκες είτε κάποια μειονότητα.

Μέσα από ένα περιστατικό που είχε να κάνει με κακοποίηση, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε θεωρητικό επίπεδο είμαστε όλοι καλυμμένοι όταν πατάμε like σε ένα link που μιλάει για την κακοποίηση και πόσο κακή είναι. Όταν όμως πρέπει σε πρακτικό επίπεδο να πάρουμε θέση, είτε πηγαίνοντας να καταθέσουμε κάτι που είδαμε είτε βοηθώντας πρακτικά έναν άνθρωπο, δεν το κάνουμε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Γιούλικα Σκαφιδά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί εκκρεμεί δίκη αλλά φυσικά και είναι ψυχοφθόρο. Μεγάλωσα με σκοπό να γίνω ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία οπότε και μπορεί να στεναχωρήθηκα και μπορεί να φρίκαρα λίγο στο κρατητήριο αλλά δεν πειράζει»

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved