Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: Tα δύσκολα παιδικά χρόνια και η περίοδος που ζούσε ως μικροπωλητής στην Αθήνα

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής 11/6 και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ζούσε ως μικροπωλητής στην Αθήνα αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

«Είχαμε πάρα πολλή αγάπη στην οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι πλημμύριζε το σπίτι, το παράθυρο ήταν περίπου ένα μέτρο και έσταζε από παντού. Ήταν σε ένα κτήμα που είχε κοντά ένα λαγκάδι. Έμπαινε το νερό από την πόρτα, η μάνα μου μάς ξύπνησε λέγοντάς μας: σηκωθείτε να πιάσουμε ψάρια. Δεν ήθελε να μας τρομάξει», περιγράφει ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Θυμάμαι αυτή τη θολούρα και το βουητό του νερού. Με το που μας έβγαλαν από το παράθυρο, μέσα σε λίγα λεπτά μπήκε το νερό από το παράθυρο, σήκωσε ακόμα και τα ντεπόζιτα με το λάδι», λέει ο ηθοποιός.

Sta8akopoylos1.jpg

«Πήρα την αισιοδοξία από τη μάνα μου. Ο παππούς μου ό,τι και να συνέβαινε, όποια δυσκολία είχαμε, μόλις γύριζε το βράδυ έστηνε πανηγύρι. Είχαν δεν είχαν να φάνε», εξομολογείται ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Έμενα στου Γκύζη με την ξαδέρφη μου και δούλευα ως μικροπωλητής στην Αιόλου. Πουλούσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Είχα έναν πάγκο, τον έστηνα πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Έβγαζα μεροκάματο, την άδεια όμως την είχε άλλος. Εγώ ήμουν ο πραγματευτής».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved