Showbiz

Η Δώρα Τσαμπάζη στέλνει ηχητικό μήνυμα στον εκλιπόντα Αλέξανδρο Νικολαΐδη και «ραγίζει καρδιές»

Gossip-tv Team

Σήμερα, θα έκλειναν επτά χρόνια έγγαμου βίου η Δώρα Τσαμπάζη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αν εκείνος δεν είχε φύγει, τον περασμένο Οκτώβριο από τη ζωή. 

Για την όμορφη δημοσιογράφο μοιάζει σαν τίποτα να μην έχει αλλάξει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά της για εκείνον. Για τον άνδρα που την έκανε ευτυχισμένη, τον πατέρα των δύο παιδιών τους που εδώ και λίγους μήνες καλείται να μεγαλώσει μόνη της, με δύναμη και πίστη όμως και χωρίς να βαρυγκωμά.

Με αφορμή την επέτειο επτά ετών από την ημέρα που ένωσε τη ζωή της μαζί του, η Δώρα Τσαμπάζη ανέβασε ένα ηχητικό μήνυμα που απευθυνόταν σε εκείνον. Σε αυτό πρωταγωνιστεί μία υπέροχη φωτογραφία τους από εκείνη την μοναδική και για τους δύο μέρες. Όμως τα λόγια της στο ηχητικό μήνυμα, είναι συγκλονιστικά και δεν θα μπορούσαν παρά να συγκινήσουν.

Συγκεκριμένα, σε αυτό η Δώρα Τσαμπάζη λέει:

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει. Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου».

Ακούστε παραπάνω το ηχητικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη προς τον εκλιπόντα σύζυγό της, τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved