Showbiz

Η εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο: «Κουβαλούσα μια μόνιμη μελαγχολία λόγω της έλλειψης του πατέρα μου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Ιβάν Σβιτάιλο με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά Στα σύρματα στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε. 

«Πέρα από την απώλεια ενός γονιού, φαντάζομαι πως ο θάνατος του πατέρα μου ήταν κομβικός γιατί το μοντέλο του πατέρα το παίρνεις εσύ και νομίζω ότι σε διαμορφώνει.

Είναι δηλαδή η στιγμή που πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου, να αναλάβεις σαν επόμενη γενιά και νομίζω ότι ήταν μια κομβική στιγμή για μένα γιατί έπρεπε πραγματικά να ενηλικιωθώ» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής ο οποίος σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Εξαιτίας του ότι ο πατέρας μου απείχε και υπήρχε αυτό το κενό μόνιμα, κουβαλούσα μια μελαγχολία σε μια μόνιμη βάση. Δηλαδή παρατηρούσα τον εαυτό μου να μην μπορώ να χαρώ όταν θα έπρεπε να χαίρομαι. Νομίζω ότι με την απώλεια αυτήν, όμως, το έλυσα το θέμα μου.

Έκανα στην άκρη αυτή τη μελαγχολία και είπα πως θα σταματήσω να κουβαλάω αυτό το μόνιμο σκοτάδι μέσα μου και θα μπω σε μια διαδικασία να ανακαλύψω τον εαυτό μου χωρίς τα φορεμένα και χωρίς αυτά που μπορεί να φανταζόσουν και να μην τα είχες».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved