Showbiz

Δάφνη Καραβοκύρη: H συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Gossip-tv Team

Στη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία στο παρελθόν, αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη μητέρα της, η οποία πάσχει από διπολική διαταραχή.

Διαβάστε επίσης: Δάφνη Καραβοκύρη: Δεν ήμουν στο γάμο της Μελιτά, οι κύκλοι υπάρχουν για να ανοίγουν και να κλείνουν

«Ο λόγος που μίλησα για τη νευρική ανορεξία που πέρασα, ήταν για να μου φύγει λίγο ο φόβος. Ο φόβος ότι εγώ έχω στιγματιστεί από αυτό. Θεώρησα ότι αν το μοιραστώ, θα ανοίξουν κι άλλα στόματα, θα ανοίξουν κι άλλες ψυχές και δε θα αισθάνομαι κι εγώ τόσο μόνη μου. Το πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία το συνειδητοποίησε ο μπαμπάς μου για μένα. Ήταν πολύ προσεκτικός στην προσέγγισή του γιατί δεν ήθελε να με τρομάξει. Εάν με τρόμαζε, μπορεί να είχε το αντίθετο αποτέλεσμα…

s3.jpg

Μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε πάρα πολύ η ηρεμία με την οποία το διαχειρίστηκε. Η αιτία ήταν ότι στη μαμά μου έτυχσν άσχημα χαρτιά στην τράπουλα της ζωής. Υπήρχε μια αρκετά άσχημη ατμόσφαιρα στο σπίτι, οπότε ήθελα με τον τρόπο αυτό να τους πω στο σπίτι ότι, “γειά σας, είμαι κι εγώ εδώ και δε περνάω πολύ ωραία, πονάω”, αυτό το κατάλαβα αργότερα μέσω της ψυχοθεραπείας.

Υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγα τίποτα, όπως πάρα πολύς κόσμος. Αυτή η μορφή αυτοτιμωρίας, έχει μια ηδονή μέσα της. Όταν λέω τιμωρία, εννοώ ότι οι γονεις σου μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στο σπίτι αλλά είσαι τόσο μικρός που δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτά δεν έχουν να κάνουν με εσένα… Νομίζεις ότι φταις εσύ» εξομολογήθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved