Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος μετά το δυστύχημα-Τι λέει ο αδελφός του

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη τα ξημερώματα σε τροχαίο που αποδείχτηκε μοιραίο για έναν 19χρονο και ακόμα έναν συνομήλικό του ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ΚΑΤ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή στις πρώτες δηλώσεις του, του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

1675689111585-972547743-xanthopoulos.jpg

Ξανθόπουλος: Η πρώτη δήλωση του τραγουδιστή μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο

Το ρεπορτάζ του Alpha, αναφέρει ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Το βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε από τον ALPHA και δείχνει ένα όχημα να περνάει από STOP, με το όχημα του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.

Ο αδελφός του τραυματία οδηγού μίλησε στο T-live λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γιατροί είναι σε αναμονή. Τώρα αυτός κάνει ράμματα, έχει χτυπήσει. Είναι σοβαρά, είναι κρίσιμα».

Είναι στην εντατική;

Ναι, ναι.

Ο αδερφός σας πόσο χρονών είναι;

Είναι 19. Πήγαινε με τον φίλο του για δουλειά και έγινε ένα τρακάρισμα και με πήρανε τηλέφωνο μου είπαν πρέπει να έρθεις στο νοσοκομείο.

Που εργάζεται ο αδερφός σας;

Σε μία κάβα.

Τι ώρα έγινε αυτό;

Κατά τις 5 κάπου εκεί.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved