Νικόλ Κυριακοπούλου: Σε μια σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της
G-Sports

Νικόλ Κυριακοπούλου: Σε μια σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης «The Champion» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Ανδρέα Λιναρδάτο και την κορούλα τους απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό.

Η έκθεση «Τhe Champion» είναι μία ολοκαίνουρια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, αλλά και μία ψυχαγωγική έξοδογια επισκέπτες όλων των ηλικιών και θα διαρκέσει για 2 ακόμα μήνες.

Οι επισκέπτες, φορώντας ένα ψηφιακό περικάρπιο, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε διάφορες αθλητικές δοκιμασίες από πυγμαχία και ποδόσφαιρο μέχρι ξιφασκία και κωπηλασία περνώντας από τα διάφορα ChampLabs (Σταθμούς του Πρωταθλητή). Το ψηφιακό περικάρπιο υπολογίζει το σκορ τους σε κάθε αγώνισμα και οι επισκέπτες καλούνται να προκαλέσουν σε αναμέτρηση τους φίλους τους, τους συμμαθητές τους, μέλη της οικογένειας τους ή άλλους επισκέπτες! Κατά την έξοδό τους από την έκθεση, μπορούν να δουν τις αναλυτικές επιδόσεις τους σε κάθε άθλημα και σε ποιο άθλημα έχουν κλίση.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved