Ρονάλντο: Σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον γιο του που έφυγε από την ζωή - Συγκινητικό βίντεο
G-Sports

Ρονάλντο: Σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον γιο του που έφυγε από την ζωή - Συγκινητικό βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε και πάλι στις αθλητικές του υποχρεώσεις λίγες μέρες μετά την απώλεια του γιου του και την απόκτηση της κόρης του με την Georgina Rodriguez. 

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πήγε στον πρώτο του αγώνα και πέτυχε το 100ο γκολ του στην Premier League και όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο τον καταχειροκρότησαν.

Μάλιστα, μετά το γκολ ο ίδιος έκανε σε μια συγκινητική κίνηση, την οποία έκανε να «λυγίσουν» ακόμα και οι πέτρες. Πιο συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε με το χέρι του τον ουρανό, αφιερώνοντας το στο νεογέννητο μωρό του, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος αφού όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το ένα από τα δίδυμα βρέφη που απέκτησε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πέθανε στη γέννα.

Ο ίδιος στην πρώτη του φωτογραφία μετά την απώλεια έδειχνε να είναι καταρρακωμένος και απόλυτα συντετριμμένος.

Στην πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την τραγωδία, ο άσσος των γηπέδων ποζάρει με την σύντροφός του και όλα τα τους τα παιδιά.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Τζο και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τη συμπαράσταση. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο» έγραψε ο άσσος του ποδοσφαίρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκαλώντας συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved