Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του μετά από τον θάνατο του γιου του!
G-Sports

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του μετά από τον θάνατο του γιου του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από λίγες ημέρες, έφυγε από την ζωή ο νεογέννητος γιός τους. 

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, με μια δημοσίευσή του στο Instagram, σε κλίμα οδύνης και δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει την είδηση της εγκυμοσύνης και το ότι περιμένουν δίδυμα, ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο. Στις 18 Απριλίου 2022 γεννήθηκαν τα δίδυμα μωράκια, με τον γιο του ζευγαριού να μην τα καταφέρνει. Η συγκεκριμένη απώλεια τους συγκλόνισε, με τους δυο τους να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά από όλο αυτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε γράψει στην δημοσίευσή του: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

To μεσημέρι του Σαββάτου 30 Απριλίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του, συμπληρώνοντας ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, γράφοντας: «Παντοτινή αγάπη»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved