Στην κορυφή του κόσμου ο Μίλτος Τεντόγλου - Το άλμα που του χάρισε (ξανά) το χρυσό!
G-Sports

Στην κορυφή του κόσμου ο Μίλτος Τεντόγλου - Το άλμα που του χάρισε (ξανά) το χρυσό!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής έδωσε τη δική του μάχη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του βάθρου.

Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ξεκίνησε αρκετά δυναμικά πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8 μέτρα και 22 εκατοστά.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, το άλμα του το ισοφάρισε ο 19χρονος Φουρλάνι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στους «Πρωταγωνιστές»!

Στην δεύτερη προσπάθεια ο σπουδαίος Έλληνας Πρωταθλητής κατάφερε να κάνει ένα εξίσου εντυπωσιακό άλμα και να αγγίξει τα 7 μέτρα και 94 εκατοστά, ενώ άκυρη ήταν η τρίτη του προσπάθεια. Στην τέταρτη προσπάθεια ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε άλμα στα 8.15, ενώ στην πέμπτη 8.11.

Με αυτές τις επιδόσεις, καθώς και μία ακόμα προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με την εξαιρετική επίδοση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης:

Διαβάστε επίσης:

Τεντόγλου: Συγκλονίζει ο παππούς του - «Θα νικήσω τον καρκίνο, μου έδωσε 10 χρόνια ζωής με το χρυσό»

Πηνελόπη Γκιώνη: Η σχέση με τον Μίλτο Τεντόγλου, οι σπουδές και ο μεγάλος έρωτας

Συγκίνηση στην τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved