Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτη δήλωση μετά το χρυσό μετάλλιο – «Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό...»
G-Sports

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτη δήλωση μετά το χρυσό μετάλλιο – «Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό...»

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στον σημερινό (2/3) τελικό του μήκους με άλμα στα 8,22 μέτρα και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Ο Μίλτος πήρε το χρυσό μετάλλιο αλλά όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, δεν το χάρηκε αρκετά.

Στην κορυφή του κόσμου ο Μίλτος Τεντόγλου - Το άλμα που του χάρισε (ξανά) το χρυσό!

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι με επίδοση 8,22 μέτρα, ωστόσο ο Τεντόγλου είχε καλύτερο δεύτερο άλμα (8,19 μέτρα έναντι 8,10 μέτρα). Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Τζαμαϊκανός Κάρεϊ ΜακΛάουντ με 8,21 μέτρα.

Η δήλωση του:

«Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Δεν είχα καμία όρεξη. Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε το άλμα, η επίδοση» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μίλτος Τεντόγλου.

«Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά είναι νέα, δεν έχουν κερδίσει και είναι πιο πεινασμένα από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μια όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη. Ήταν περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου» τόνισε.

«Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο» σημείωσε. «Κρατάω ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες, ο αγώνας ήταν χάλια» κατέληξε ο Έλληνας αθλητής.

Δείτε το άλμα του

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved